Тема X – Прогностика

Домашна работа №3

 по Тема X - Прогностика

от онлайн обучение САНКХЯ ШАСТРА

 

Моля, отговорете в свободен текст на въпросите. Можете да използвате слайдовете от последното занятие за по-добро практикуване на изминалия до момента материал. Предварително се запознайте с кратката автобиография на Стив Джобс.

1.      Определете 3-те жизнени цикъла на Стив Джобс, роден на 24.02.1955 г. и дайте кратко описание на периодите.
2.      Изчислете съдбоносните му години, като използвате:
          - техниката на 9-годишните цикли
          - ЧДж, ЧК и тяхното удвояване, както и огледалните цифри.
3.      Направете и попълнете таблицата на социалните цели и препятствията.
4.      Изчислете ЛГ на смъртта му, която е на 05.10.2011г. и отбележете в кой жизнен цикъл се намира тя, спрямо рождения му цикъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Тема X – Прогностика

Домашна работа №3

 по Тема X - Прогностика

от онлайн обучение САНКХЯ ШАСТРА

 

Моля, отговорете в свободен текст на въпросите. Можете да използвате слайдовете от последното занятие за по-добро практикуване на изминалия до момента материал. Предварително се запознайте с кратката автобиография на натива (собственика на рождената дата).

1.   Опишете съвместимост по джива на детско-родителски отношения /между вас и един от родителите ви или между вас и вашето дете/.
2.   Изберете място в града и се опитайте да почувствате енергиите на планетите, които му влияят. Опишете ги с няколко изречения.
3.  Направете нумерологични изчисления на името ви/това, с което най-често ви наричат близките и това, с което сте известни в обществото/ и ги съпоставете с число джива и карма. Опишете влиянието на планетните енергии.
4.    Изчислете ЛГ на смъртта му, която е на 05.10.2011г. и отбележете в кой жизнен цикъл се намира тя, спрямо рождения му цикъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *